Web Analytics Made Easy - Statcounter

دانشجوی دکترای آب و هواشناسی شهری دانشگاه حکیم سبزواری در پژوهش مشترکی با پژوهشگرانی چینی ارتباط ساعتی آلاینده‌های هوا با مراجعان اورژانس در چین بررسی کرد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگراری دانشجو به نقل از روابط عمومی دانشگاه حکیم سبزواری، فاطمه میوانه، دانشجوی دکترای آب و هواشناسی شهری دانشگاه حکیم سبزواری و پژوهشگران چینی در مقاله‌ای برای اولین بار و با نگاه جدیدی به بررسی ارتباط ساعتی آلاینده‌های هوا (ذرات معلق PM۲.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
۵, PM۱۰) با مراجعین اورژانس (EDV) در چین پرداخته شده است.

با توجه به این که شهر‌های چین از آلوده‌ترین مناطق جهان به حساب می‌آیند، این مطالعه در شهر Shenzen و در بین مراجعان اورژانسی انجام شده است. نتایج نشان مطالعه نشان داد آلاینده‌های هوا در فصل سرد بیشترین اثرات نامطلوب بر سلامت را داشته است و کودکان نیز در معرض‌ترین گروه در بین بیماران مراجعه کننده بودند.

نتایج این پژوهش در مقاله‌ای تحت عنوان:
Hourly associations between exposure to ambient particulate matter and emergency department visits in an urban population of Shenzhen,China در مجله معتبر atmospheric environment از انتشارات الزویر چاپ شده است. این مجله دارای IF: ۳.۷۰۸ بوده و جزو ۱۰ مجله برتر در زمینه مربوط می‌باشد؛ و دارای رتبه Q۱ در نشریات علمی است.
علاقه‌مندان برای دسترسی به مقاله می‌توانند به لینک زیر مراجعه کنند.

https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S1352231019302365

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه حکیم سبزواری پژوهش مقاله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۳۶۱۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ایندپندنت، محققان دانشگاه کمبریج، دانشگاه اکسفورد و کل تک در آمریکا مشغول توسعه روشی نوین به نام «واکسن شناسی پیشگیرانه»( proactive vaccinology) هستند که هدف آن آموزش سیستم ایمنی بدن برای شناسایی ویروس های مختلف کرونا است.

این واکسن از آنتی ژن هایی استفاده می کند که در ۸ ویروس کرونای مختلف از جمله ویروسی در خفاش ها وجود دارد. آنتی ژن ماده ای است که واکنش ایمنی در بدن را آغاز می کند.

چنین روندی به سیستم ایمنی بدن آموزش می دهد تا بخش هایی از آنتی ژن ها را جستجو کند که در ویروس های مختلف، از جمله مواردی که در واکسن وجود ندارد، مشترک است. به عنوان مثال واکسن ویروسSars-CoV-۱ که به همه گیری سارس در ۲۰۰۳ میلادی منجر شد را در بر نمی گیرد.

به طور معمول واکسن ها، مانند نمونه هایی که برای مقابله با کووید۱۹ به کار گرفته شدند، از یک آنتی ژن برای آموزش سیستم ایمنی استفاده می کنند تا ویروس های خاص و جداگانه را هدف بگیرند.

روری هیلز محقق فارغ التحصیل دانشکده داروسازی کمبریج و مولف ارشد پژوهش در این باره می گوید: تمرکز ما توسعه واکسنی است که در مقابل پاندمی ویروس کرونای آینده از انسان ها دفاع کند. باید آن را حتی قبل از آغاز همه گیری آماده کنیم. ما واکسنی ابداع کردیم که در مقابل طیف وسیعی از ویروس های کرونا از جمله نمونه هایی که هنوز ناشناخته هستند، محافظت ایجاد می کند.

نتایج این پژوهش در ژورنال نانوتکنولوژی منتشر شده است.

مارک هاوارث از دانشگاه کمبریج و مولف ارشد تحقیق می گوید: ما نباید منتظر ظهور ویروس کرونای جدید بمانیم. به دانش کافی درباره ویروس های کرونا و واکنش های سیستم ایمنی به آنها دست یافته ایم و اکنون می توانیم واکسن هایی بسازیم که در مقابل شاخه های ناشناخته ویروس کرونا از انسان ها محافظت می کند.

تحقیق نشان داده واکسن جدید که Quartet Nanocage نام گرفته واکنش ایمنی وسیعی در موش ها از جمله حیواناتی که در مقابل Sars-CoV-۲ ایمن شده بودند، ایجاد می کند.

طبق این پژوهش طراحی واکسن ساده تر از نمونه های توسعه یافته است و ا حتمالا در توسعه واکسن هایی برای دیگر مشکلات سلامتی نیز کاربرد دارد. این تحقیق در اوایل ۲۰۲۵ میلادی وارد مرحله یکم آزمایش بالینی می شود.

کد خبر 6099037 شیوا سعیدی قوی اندام

دیگر خبرها

  • تاثیر ذرات آلاینده بر کنترل هیجانات / تجربه بیشتر افسردگی و اضطراب در روزهای آلوده
  • همایش ملّی زبان‌ها و گویش‌های ایران فراخوان داد
  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • نتایج آزمون EPT اعلام شد
  • دانشجوی واحد نی‌ریز مقام قهرمانی مسابقات استانی پرس سینه را کسب کرد
  • پیام تسلیت رییس دانشگاه تهران در پی درگذشت دانشجوی نخبه
  • خودکشی دانشجوی کارشناسی ارشد در کوی دانشگاه تهران +تصویر
  • استقرار نخستین موتور هواپیما در دانشگاه حکیم سبزواری
  • خودکشی دانشجوی کارشناسی ارشد در کوی دانشگاه
  • خودکشی دانشجوی کارشناسی ارشد در کوی دانشگاه تهران